Konditor

  Jobba som Konditor hos Grand Hôtel Stockholm

  Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

  _______________________________________________________________________________________________

  I vårt konditori sprider sig alltid en doft av nybakat! Det är här det skapas godsaker som får det att vattnas i munnen. Vill du vara med och skapa fantastiska bakverk, desserter och ljuvliga tårtor, till allt från middagar på tu man hand till galafester med uppåt 1000 gäster. Då kan detta vara något för dig!

  Gemensamt för alla våra kök är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Service och kvalitet genomsyrar hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet för dig också. Vi arbetar i drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens.

  Du ska vara utbildad konditor och även arbetat några år inom detta yrke.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde och lön efter överenskommelse. Arbetstiden är efter rullande schema där kvälls och helgarbete förekommer. Vi värdesätter personliga egenskaper högt. Vill du veta mer om tjänsten eller söka direkt kontakta Konditorchef Ban Tell på ban.tell@grandhotel.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats