Serveringspersonal till vår à la carte Pocket i Solna Business Park

  Jobba som Serveringspersonal hos Pocket Solna / Pontus in the Park

  Vi söker serviceinriktad och positiv medarbetare till vår Pocket-restaurang i Solna Business Park. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och du trivs med att vara ute bland gästerna!

  Vi ser gärna att du har;

  ·      1-2 års erfarenhet av matsalsarbete, som servis/servitör på en à la carte-restaurang 

  ·      Tidigare erfarenhet från att jobba på en lunchrestaurang 

  ·      Ett brinnande intresse för mat, dryck och dess kombinationer 

  ·      Du är van att ge god service, är snabbfotad och lätt för att le 

  ·      Jobbat med en kassa tidigare och skickat bongar via den

  Vad vi som arbetsgivare erbjuder 

  Restaurangen drivs tillsammans med Thomas Dahlstedt och Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Öppettiderna är anpassade efter verksamheterna i området, därför har vi delvis stängt röda dagar och helgdagar samt över jul- och sommarledigheten.

  Pontus in the Park och Pocket Solna huserar i fräscha lokaler med ett bra utrustat kök. Vi har en härlig arbetsplats med trevliga arbetskamrater. Hos oss har du stora utvecklings- och samarbetsmöjligheter inom såväl Pontus Group som Nordrest. Låter det intressant? Skicka din ansökan snarast, tillträde till tjänsten är i början av februari.  I april 2014 slog vi upp dörrarna till Pontus in the Park och Pocket Solna. En oas i Solna Business Park med två olika delar; Parken och Pocket. I Parken kan du njuta av vår buffélunch med mat lagad från grunden. Pocket Solna är vår a la carte-del, här kan man sitta ner lite mer avskilt och njuta av våra klassiska rätter. Vi har även en deli där vi säljer take away-rätter och vi levererar catering. 

  Du kan läsa mer om oss på 
  www.nordrest.se och www.pontusfrithiof.com

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet:
  • Arbetstid: dagtid, halvtid
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Malin Valkonen

  Telefon:

  Hemsida: pontusfrithiof.com/pontus-in-the-park

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats