Kallskänka Eatery Grand Central

  Jobba som Kallskänka hos Eatery

  Nu rekryterar vi en Kallskänka till vår oas i Sundbyberg


  Om dig
  Du är en fantasifull Kallskänka!
  Har en känsla för smak, service och kvalité. Du är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. För att trivas i rollen som kallskänka hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du gillar nytänkande och drar dig inte för egna idéer du då som oss alltid vill ligga i framkant.
  Du är kvalitetsmedveten och har god kännedom om allergier och specialkost.


  Dina arbetsuppgifter
  I din roll som kallskänka behöver du ha god råvarukunskap och älska att laga god mat. En förutsättning för att klara arbetet är att du är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper om allergier, specialkost, näringslära och god hälsa. Du arbetar med såväl kalla rätter som desserter.
  I rollen som kallskänka hos oss på Eatery ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Vi söker dig som är utbildad inom restaurang och har flerårig erfarenhet i yrket.


  Om anställningsvillkoren
  Vi tillämpar en provanställning på 6 månader.
  Månadslön enligt överenskommelse
  Tjänsten är placerad i Sundbyberg och tillträds omgående.
  Arbetstiden är förlagd mellan tisdag-lördag.


  Ansök
  Hos oss kommer du att arbeta med härliga kollegor samt få en möjlighet att utvecklas och ta del utav våra internutbildningar i Eatery Academy. Alla våra medarbetare har tillgång till vår förmånsportal med generösa rabatter och friskvård.

  Om du är intresserad av att tillhöra vårt team kontakta Jessica redan idag!
  Välkommen att ringa på: 070-5714651


  Om oss
  Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har 5 etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista, Sickla, Sundbyberg och van der Nootska Palatset. Mer information om Eatery på www.eatery.se


  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.eatery.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats