SousChef till Grand Hôtel

  Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

  Välkommen till köket på Grand, här sprider sig alltid en doft av nylagat och nybakat! I våra kök arbetar närmare 100 personer fördelat på 6 olika kök. Men gemensamt är att vi alla har ett genuint intresse för yrket, där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Service och kvalitet genomsyrar hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet för dig också. Vi arbetar i drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens.  Vi serverar mat från 1 person till många hundratals per gång. 


  Vi söker nu dig som har en relevant, dokumenterad kockutbildning samt några års erfarenhet i från arbetslivet. Arbetsledande befattning är meriterande. Du har även fyllt 18 år.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde och lön enligt överenskommelse. Arbetstiden är efter rullande schema, där det förekommer kvällar och helger.

  Vill du veta mer eller söka direkt, maila till karl.persson@grandhotel.se


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Fast lön

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats