Hovmästare till Sigtuna Stadshotell

  Jobba som Hovmästare hos 1909 Sigtuna Stads Hotell

  Sigtuna Stadshotell  söker en vikarierande hovmästare på minst ett år med start i mars 2019.  Du kommer att leda, planera samt fördela arbetet i våra matsalar tillsammans med vår andra hovmästare och du har  en självklar roll i teamet som ska föra restaurangens utveckling framåt.

  Hos oss sätts kundupplevelse och gästbemötande främst och vi arbetar aktivt med story telling. Därför är det viktigt att du brinner för service men framför allt för själva kundkontakten. Vi ser gärna att du har en entusiasmerande ledarstil och besitter ett ödmjukt ledarskap.

  Vi tror du har relevant utbildning kombinerat med några års erfarenhet från liknande befattning. Sommelierutbildning ser vi som meriterande på samma sätt som att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

  Du kommer rapportera till vår F&B Cecilia Wennström som också svarar på frågor kring tjänsten genom cecilia@sigtunastadshotell.se samt till Hotellchef Urban Wallin, urban@sigtunastadshotell.se.

  Välkommen med din ansökan till urban@sigtunastadshotell.se. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista  ansökningsdag.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Vikariat minst ett år med start i mars 2019
  • Arbetstid:
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Cecilia Wennström

  Telefon:

  Hemsida: www.sigtunastadshotell.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats