HEJ KOCK MED KÄNSLA FÖR GÄSTSERVICE – VÄLKOMMEN TILL DOKTOR MAT!

  Jobba som Kallskänka och Cafebiträde hos Doktor Mat

  DOKTOR MAT

  Doktor Mat öppnade upp dörrarna på Tegnérgatan 5 i maj 2016 och är sedan start en av Sveriges ledande restauranger inom hälsa. Det är en omtalad take-away restaruang som kännetecknas för sin förmåga att leverera smaksäkra rätter som främjar hälsan. Alla rätter innehåll egenfermenterade grönsaker fyllda med goda bakterier samt är fria från gluten, laktos och raffinerat socker. I mars 2019 öppnar vår andra restaurang och det i NK’s nya Saluhall mitt i Stockholms hjärta. Vi behöver därför stärka upp vår team med fler personer som brinner för mat och hälsa. 

  ATT JOBBA PÅ DOKTOR MAT

  Vi är en liten personlig verksamhet där teamet är allt. Bra kollegor och ett ödmjukt klimat där alla har möjlighet att påverka är grunden i vår företagskultur. För oss är det viktigt att ständigt utvecklas och vi vill att vår personal ska ha möjlighet att lära sig nya saker inom vårt område. Vi har som mål att vara den bästa arbetsgivaren inom restaurangbranschen med värdeorden ROLIGT, ÖDMJUKT & UTVECKLANDE.

  OM ROLLEN OCH OM DIG 

  Du har förmodligen något års branscherfarenhet och tycker om hälsosam mat. 

  Du är genuint ordningsam, intresserad och passionerad. Din roll kommer mestadels att handla om att bemöta våra kunder i kassan samt hjälpa till i köket när det behövs. Du ansvarar för restaurangen innan, under & efter lunchrushen. 

  Majoriteten av arbetstiden ligger dagtid, och du ska gilla att jobba i högt tempo. - Ett gott humör och inställningen att allt går är viktigt!    

  Vi jobbar kontinuerligt med nutritionsutbildning av vår personal. Därför är ett genuint intresse för mat och dess påverkan på kroppen meriterande.


  ÖVRIGT Tillträde: Februari 2019

  Anställningsgrad: Heltid 

  Lön: Enligt överenskommelse 

  Ansök: Maila CV + personligt brev till doktormat22@gmail.com 

  Senast den 22 feb, 2018. 

  Urval och anställning sker löpande

  doktormat.se 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: doktormat.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats