Ansvarig till Room Service

  Jobba som Room Service Manager hos Grand Hôtel Stockholm

  Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service. 

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.  

  __________________________________________________________________________

  Några av Sveriges bästa restauranger finns i huset. Det märks även hos Room Service.
  Room Service finns på plats dygnet runt och serverar frukost, lunch, middag och allt däremellan - vid alla tidpunkter på dygnet. Maten tillagas efter beställning här i hotellets kök. Att göra gäster nöjda är det bästa vi vet!
  Vi söker nu en person som vill axla ansvaret för Room Service. Du kommer att leda och fördela arbetet, planera schema och rekrytera personal men du kommer framförallt se till att Room Service på Grand Hôtel håller absolut 5-stjärning status. 

  Det kommer att krävas hårt jobb och du bör därför vara stresstålig och lösningsorienterad.  För rätt person kommer det att vara både givande och roligt. Engagerar du dig på riktigt för att ta hand om dina gäster? Föregår du med gott exempel och anstränger dig utöver det vanliga? Då kommer du att trivas hos oss. För att klara detta tror vi att du har erfarenhet av ledarskap inom restaurangbranschen, gärna från en internationell miljö. Är du flerspråkig är det naturligtvis ett plus i kanten. 

  Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Ansökan till vår restaurangchef, jeanette.finkvist@grandhotel.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats