Extra serveringspersonal till GUTE

  Jobba som Serveringspersonal hos GUTE

  Nu söker vi serveringspersonal med tidigare erfarenhet till GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro på Brunnsgatan 6 i centrala Stockholm. Vi letar efter personal till såväl heltid som flera extratjänster, främst på helger. På GUTE får du jobba i ett härligt sammansvetsat gäng med brinnande intresse för mat och dryck!


  GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro ligger centralt på Brunnsgatan 6 i Stockholm och jobbar med kött- och styckdetaljer från hela världen. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och det är viktigt att våra gäster känner precis samma sak. Vi serverar grillat till lunch och à la carte meny på kvällen i matsalen och i våra Chambre Séparées.


  På GUTE jobbar vi tätt ihop i ett sammansvetsat team där alla hjälper varandra. Här kan man jobba såväl heltid som deltid och vi strävar alltid efter att sätta upp arbetsscheman som passar individen.  Vi är ett gäng med blandade bakgrunder och i olika åldrar som förenas i vårt stora intresse för mat. Vi genomför provmatlagningar löpande och gillar när medarbetare bidrar med egna uppslag och idéer. Det finns även möjlighet att medverka på vidareutbildningar och temaresor. Att vara anslutna till Visita och ha kollektivavtal ser vi som en självklarhet!


  Idag är vi 30 anställda, varav 13 på heltid. Vår personal är vår största tillgång och för att utvecklas erbjuder vi löpande (1-2 dagar/månad) utbildning inom vin, destillat, sherry, öl med mera och besök hos producenter av såväl mat som dryck.

  I vår källare huserar en toppmodern konferensanläggning i industristil som även gör sig perfekt för privata middagar på kvällen, provningar & andra event. Vi är ett väl sammansvetsat gäng med mycket idéer och erfarenheter som vi gärna delar med oss av!


  OM TJÄNSTEN
  Därför söker vi nu såväl heltid som flera extratjänster. Erfarenhet är viktigt att ha, likaså ett intresse för vår bransch och en passion för allt som kommer med. Vi letar efter dig som är matintresserad, ofta har ett leende på läpparna, gillar att jobba i ett högt tempo och som förstår vad ”service” verkligen innebär! Är du dessutom en dryckesnörd är det ett extra plus. 


  Vi söker just nu framförallt efter serveringspersonal med tidigare erfarenhet till flera extratjänster och kommer att göra intervjuer löpande, med provjobb under vintern och våren. Arbetstiderna kommer att variera mellan dag och kvällstid. Tveka inte att ansöka, hoppas att vi hörs!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Löpande
  • Arbetstid: Varierande dag- och kvällstid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Tove Rörhed

  Telefon: 08-20 22 36

  Hemsida: gutegrill.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats