Är du en nattuggla?

  Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

  __________________________________________________________________________________________________________________________________
     

  Till Grand Hôtel söker vi en Hotellreceptionist med arbetstiden förlagd nattetid. Du kommer som bla. assisterande till Night manager att arbeta med de uppgifter som förekommer under natten; in- och utcheckning, ta emot telefonsamtal och mail, bagagehantering från kommande och avresande gäster. Du ser även till att system är uppdaterade och "sätter igång" en ny dag. 

  Vi ser gärna att du har relevant utbildning och/-eller några års erfarenhet från yrket. Du som söker dig till oss vill gärna rycka in där det behövs och har ett öga för att se just när det behövs. Du har B-körkort samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi vill även att du har erfarenhet från ett något hotellsystem. Här arbetar vi med Opera by Fidelio. 

  Grand Hôtel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med mycket externa och internationella kontakter i en unik miljö med mycket hög intern kompetens. Arbetstiden är förlagd till 22.00 - 08.00 enl. rullande schema. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 

  Värdesätter Du hg service och kvalitet är Du välkommen med Din ansökan till ass receptionschef Albin Ydmark-Buhre 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats