Österåkers Golf söker förstärkning i köket för kommande golfsäsong

  Österåkers Golfklubb är mitt upp i ett av Sveriges mest spännande sport och fastighetsprojekt! Inom de närmaste  åren bygger vi om hela vår anläggning och vi gör det tillsammans med Henrik Stenson Golf Design. När vi är klara kommer vi erbjuda våra medlemmar och gäster 36 hål i mästerskapsklass, 9 håls par 3 bana, ett träningsområde med driving range och närspelsområde i världsklass. I somras öppnade vi även tre paddelbanor och på vintern anlägger vi skidspår.  


  Restaurangen TwoSixtyFour är för många av våra medlemmar och gäster klubbens hjärta och vi står för hög servicenivå, god och vällagad mat, flexibilitet och teamkänsla.  Vi jobbar i en trivsam och härlig miljö dit ungefär 200 lunchgäster kommer varje dag. Vi har även konferenser, festmiddagar, företagsevenemang, julbord, temakvällar, frukostar etc. Vi har en fantastisk teamkänsla och ett bra arbetsklimat där vi arbetar hårt och har roligt tillsammans. Just nu söker vi en extra kock/kallskänka för golfsäsongen.   


  Vi söker dig som brinner för ditt yrke och älskar service. Du är självgående, ansvarsfull, flexibel och smaksäker. Arbetet innebär mycket gästkontakt och det är viktig med en positiv och social inställning där du sätter gästen i fokus.  


  Restaurangen serverar allt från dagens lunch och a la carte till bufféer och grill luncher/middagar. Vi lagar så mycket som möjligt från grunden på bra råvaror och bakar vårt eget bröd och kakor. Vi erbjuder bra arbetstider där du är schemalagd varannan helg. Arbetet innebär sällan sena kvällar och kollektivavtal finns. Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat lämplig kandidat.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Säsongsanställning
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: enligt överenkommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.ostgk.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats