Restaurangchef till Restaurang Saltsjö Pir

  Jobba som Restaurangchef hos Restaurang Saltsjö pir

   

  Restaurangchef till restaurang Saltsjö Pir

  Nu söker vi en driftig restaurangchef till vår härliga stora restaurang som ligger vid Saltsjö pir marina i Saltsjöbaden.

  Som restaurangchef hos oss kommer du ha ett helhetsansvar för vår verksamhet med service och personalansvar. Du kommer ha ett nära samarbete med ledning och köksmästare, och jobba aktivt för att säkerhetsställa upplevelsen av service, bemötande mat och dryck. Ditt ansvar kommer omfatta både administrativt och operativt ansvar och du kommer vara en stor del i den dagliga driften.

  Vi har i vår verksamhet både luncher, A la carteservering, brunch, cateringverksamhet, fester, bröllop samt andra stora evenemang.

  Om Dig

  På restaurang Saltsjö Pir jobbar vi tillsammans och hugger in där det behövs, därför vill vi att du som person är prestigelös, har mycket god erfarenhet av restaurangbranschen och som ledare, samt har ett genuint intresse för människor, bemötande och service. Du ska vara van att jobba i högt tempo och kunna vara flexibel och lösningsorienterad. Som ledare ska du ha förmågan att leda, motivera och utveckla personalgruppen. 

  Tjänsten är heltid med varierande arbetstider, både dagtid, kväll samt helger.

  Du behöver ha goda kunskaper i  både svenska och engelska.

  Låter detta som ett jobb för dig? Sök nu, intervjuver sker löpande.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Provanställning 6 månader
  • Arbetstid: Varierande: dagtid, kvällar, helger
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida:

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats