Restaurant manager Eatery Sundbyberg

  Jobba som Restaurangansvarig hos Eatery

    

  Restaurant manager med kvällsansvar

  Vill du vara med och forma Sundbybergs nya mötesplats? Gillar du att ha glada, mätta och nöjda gäster? Vi söker en ”restaurant manager” som tillsammans med oss vill utveckla Eatery Sundbyberg till att bli Sundbybergsbornas naturliga plats för att mötas över en frukost, lunch, brunch, AW eller middag.  


  * * *

  Eatery Sundbyberg smygöppnade i november i en delvis nybyggd fastighet på Järnvägsgatan i Sundbyberg. Vi har överlag fått ett fantastiskt mottagande av de gäster som besökt oss och behöver nu stärka upp vårt team med fler grymma personer som älskar service och nöjda kunder. 

  Eaterys koncept innebär att vi har olika erbjudanden vid olika tidpunkter på dygnet. På vardagar öppnar vi tidigt för frukost för att därefter servera lunch till mellan 300 och 400 gäster. På förmiddagar och eftermiddagar har vi också ett stort antal cateringuppdrag och leveranser till kunder i området. Vi erbjuder ett eget sortiment av take-away för gäster på språng. Tisdagar till lördagar har Eatery öppet för afterwork och kvällsmat och serverar då ett spännande stort utbud av prisvärda rätter komponerade av vår köksmästare. 

  Vi har ett härligt team på plats som nu behöver förstärkas med en person som ansvarar för kvällsverksamheten. Ett spännande uppdrag för dig som vill utveckla ditt ledarskap och ta ansvar i ett snabbt växande företag. 


  * * *

  Arbetsuppgifter
  I rollen som restaurant manager är du aktiv i driften och leder det operativa arbetet på restauranggolvet under kvällstid.  Du sätter rutiner och arbetssätt för serveringspersonal och deltar även självt aktivt i arbetet under kvällen. Du är synlig, närvarande och aktiv i restaurangen och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster samt tar vara på möjligheter till merförsäljning. 

  Du arbetsleder serveringspersonalen och ansvarar för schemaläggningen under kvällstid. Tillsammans med vår platschef tar du emot bordsbokningar, förbeställningar och planerar sittningar, arrangerar festmåltider samt planerar för olika typer av teman och uppträdanden på Eatery Sundbyberg. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion av nya kollegor. Tillsammans med vår platschef planerar du arbetet för att kvällsdelen ska hänga ihop med övriga delar av Eaterys utbud (frukost, lunch, brunch etc).  

  Du har ett gastronomiskt intresse och älskar service. Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en hög och effektiv service. 

  I rollen har du, utöver dina operativa uppgifter, även vissa uppgifter av administrativ karaktär, så som viss planering av personal. Detta sker dock i samspel med vår restaurangchef. 

  Du arbetar nära platschefen och Eaterys ledning för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurang. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. 


  * * *

  Villkor
  Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, primärt kvällstid men även dagtid kan förekomma. 

  Eatery erbjuder en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter. 

  Under 2018 har Eatery, till exempel, infört en hel del digitalt stöd för de anställda och även lanserat en förmånsportal för alla våra ca 120 medarbetare. Under hösten 2018 startade vi en egen utbildningsakademi där våra anställda kan gå tio olika utbildningsmoduler inom allt från grundläggande livsmedelshygien till värdskap och restaurang management. Vi gör dessa satsningar för att vi vet att nöjda och engagerade medarbetare leder till nöjda kunder.   Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta vår VD, Peter Erlandsson 070-872 07 07 eller via mail på jobb@eatery.se. Välkommen med din ansökan senast den 20 mars

  Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.


  OM EATERY GRUPPEN

  Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har fem etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista, Sickla,  Sundbyberg samt van der Nootska Palatset på Södermalm. Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid:
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Peter Erlandsson

  Telefon: 070-872 07 07

  Hemsida: www.eatery.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats