Kock och souschef sökes till Malmöns Brygga, Bohus-Malmön

  Jobba som Kock hos Restaurang Malmöns Brygga

  Om Gastroträdgården AB

  Gastroträdgården AB är ett ungt, innovativt bolag som utvecklar och driver koncept inom restaurang-, café-, och turistnäringen. Gastroträdgården driver sedan tidigare Restaurang Hamnskjulet på Bohus-Malmön och expanderar nu med Restaurang Malmöns Brygga, Bryggbaren samt skärgårdskryssaren M/S Svea. Bohus-Malmön ligger fågelvägen mitt emellan Lysekil och Smögen på Sveriges västkust. Med bil kommer man till ön via bilfärja från fastlandet och med båt lägger man till i gästhamnen framför alla tre restauranger.


  Att Jobba På Bohus-Malmön

  Vi siktar varje år mot att bygga en god sammanhållning mellan all personal där man äter gemensam personalmat i så lång utsträckning det är möjligt och samarbetar inom alla områden där det går. Vi erbjuder personalboende till alla anställda och lägger stor vikt vid att anställa rätt person med rätt inställning eftersom man umgås intensivt under sommarperioden.


  Malmöns Brygga

  Malmöns Brygga är en klassisk västkust-bistro som serverar mat lagad med precision baserad på och inspirerad av råvaror från västkusten. Restaurangen drivs med en vilja att leverera en skärgårdsupplevelse grundad i kvalitet och varmt bemötande. Restaurangen har sittningstider för lunch och middag samt serverar under mellantiden personalmat för alla som arbetar inom företaget på ön. Här finns möjlighet att arbeta med ett brett vinsortiment, utrymme för lärande och utveckling inom både smak och hantverk.
  Malmöns Brygga levererar även maten till M/S Svea.


  För mer specifik information kring tjänsterna och mer utförliga beskrivningar av verksamheterna vi driver besök Gastroträdgårdens hemsida.


  Vi söker ständigt efter härliga och ambitiösa personer att arbeta tillsammans med. Alla roller är lika viktiga. Oavsett om du kontaktar oss för första sommarjobbet eller en kvalificerad heltidstjänst vill vi lära känna dig för att kunna erbjuda dig en så passande position som möjligt. Kontakta oss oavsett vilket skede du befinner dig i!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Juni till augusti sommaren 2019
  • Arbetstid: Både dag-, och kvällstid
  • Lön: Efter överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Gustaf Berggren

  Telefon: 0730571941

  Hemsida: www.gastrotradgarden.se/jobb

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats