Bli en del av Finnhamnsfamiljen i underbara Stockholms Skärgård

  Jobba som Hovmästare hos Finnhamns Krog

  Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är ett naturreservat och bedriver verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn. Sommarsäsongen ligger runt hörnet, och vi söker nu dig som vill komma ut och jobba med oss i vår restaurang!

  På Finnhamn Krog serverar vi á la carte under såväl lunch som middag, varje dag juni till augusti. Vi har även öppet helger i maj och september, då det även råder högsäsong för bröllop och konferenser. Vi har ungefär 90 sittplatser inne och lika många på uteserveringen. Utöver det har vi en takbar som håller öppet med dryck och enklare mat från mitten av juni till mitten av augusti, samt vår eventlokal Slipen - ett stort gammalt båtvarv som nu utgör matsal vid bröllop och större fester. Ön är en av skärgårdens mest besökta, och trots det skärgårdslugn som gästerna upplever är det högt tempo i service. Vi arbetar med en bred vinlista där samtliga viner är hantverksmässigt producerade med respekt för människor och natur. Här har såväl viner i traditionell stil som karaktärsfulla ‘naturviner’ en självklar plats. 


  Vi söker nu följande:


  Hovmästare

  Som hovmästare kommer du att leda och utveckla arbetet i matsalen. Du kommer att jobba nära restaurangchefen och köket i såväl den dagliga driften av restaurang och takbar, som vid alla de evenemang som vi har under säsongen. Vi ser att du är stresstålig, har god planeringsförmåga och ett naturligt driv. Du har 2-3 års erfarenhet som hovmästare och har goda kunskaper inom restaurangdrift. Du är van att hålla många bollar i luften, och brinner för såväl service och gästupplevelse som för att leda och motivera ditt team. Du har en positiv inställning, du ser möjligheter där det finns utmaningar, och du är gärna med utvecklar restaurangen i en positiv riktning.

  Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom mat och dryck i kombination, samt är nyfiken och positiv till att testa nytt. Sommelierutbildning är meriterande, likaså erfarenhet av att planera och leda större middagar och event.


  Övrig info

  Boende finns på ön.

  Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns. 

  Visstidsanställning. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: 1:a maj till 30:e september
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Lina Svensson

  Telefon: 076-0584323

  Hemsida: www.finnhamn.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats