Bli en del av Finnhamnsfamiljen i underbara Stockholms Skärgård!

  Jobba som Serveringspersonal hos Finnhamns Krog

  Sommarparadiset Finnhamn är beläget i den yttre delen av Stockholms skärgård, ca två timmar med båt från centrala Stockholm. Finnhamn är ett naturreservat och bedriver verksamhet inom logi, restaurang, lanthandel och gästhamn. Sommarsäsongen ligger runt hörnet, och vi söker nu dig som vill komma ut och jobba med oss i vår restaurang!


  På Finnhamn Krog serverar vi á la carte under såväl lunch som middag, varje dag juni till augusti. Vi har även öppet helger i maj och september, då det även råder högsäsong för bröllop och konferenser. Vi har ungefär 90 sittplatser inne och lika många på uteserveringen. Utöver det har vi en takbar som håller öppet med dryck och enklare mat från mitten av juni till mitten av augusti, samt vår eventlokal Slipen - ett stort gammalt båtvarv som nu utgör matsal vid bröllop och större fester. Ön är en av skärgårdens mest besökta, och trots det skärgårdslugn som gästerna upplever är det högt tempo i service. Vi arbetar med en bred vinlista där samtliga viner är hantverksmässigt producerade med respekt för människor och natur. Här har såväl viner i traditionell stil som karaktärsfulla ‘naturviner’ en självklar plats. 


  Vi söker nu följande:

   

  Serveringspersonal

  Som servitris / servitör är du ytterst ansvarig för borden på din station. Genom att vägleda och ge rekommendationer ser du till att gästen får bästa tänkbara upplevelse hos oss. Du brinner för mat och dryck, har en positiv inställning och en naturlig fallenhet för service. Du trivs med att arbeta i ett team och är en naturlig lagspelare. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av á la carte servering och viss kunskap kring vin samt mat och dryck i kombination. Du är van att jobba i ett högt tempo i alla lägen och kan hålla många bollar i luften utan att tappa fokus på gästen.

  Varaktighet: Hela eller delar av perioden 1 maj - 30 september.


  Nissar

  Som nisse är du spindeln i nätet som ser till att allt är i ordning och på rätt plats, så att service kan flyta på så smidigt som möjligt. Du fyller på med glas, bestick och dryck, går ut  med mat samt stöttar servisen ute på golvet med det som behövs. Du har alltid en god överblick, och ser vad som behöver prioriteras. Du är ordningsam, har ett öga för detaljer och har lite extra spring i benen. Med en stark vilja att lära nytt och utvecklas samt ett brinnande intresse för mat, dryck och mötet med andra människor, kan denna tjänst passa även dig som ännu inte har all erfarenhet och kunskap. 

  Varaktighet: Hela eller delar av perioden 5 juni - 15 september.


  Bartender

  Som bartender kommer du främst att arbeta med full havsutsikt från vår underbara takbar. Du har ett brinnande intresse för smaker och kombinationer, och trivs i mötet med andra människor. Vi ser att du har ett par års erfarenhet och behärskar ditt yrke både tekniskt och servicemässigt. Du är glad, social och gillar att arbeta i högt tempo. 

  Varaktighet: 17 juni - 18 augusti. Vid intresse av att jobba en längre säsong finns det möjlighet till en kombinerad servis/bartjänst, där du jobbar i restaurangen före och/eller efter denna period.


  Övrig info

  Boende finns på ön. 

  Säsongen går i perioder och arbetstimmarna läggs därefter. Du kommer att jobba mer i vissa perioder och mindre i andra.

  Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns. 

  Visstidsanställning. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: 1:a maj till 30:e september
  • Arbetstid: heltid/deltid
  • Lön: Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.finnhamn.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats