Sigtuna Stadshotell söker köksmästare

  Jobba som Köksmästare hos 1909 Sigtuna Stads Hotell

  Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sveriges första stad Sigtuna, är ett välkänt hotell och restaurang för den kvalitetsmedvetne gästen. Vårt unika koncept, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fest samt affärsgäster. Hotellet är Svanenmärkt och klimatneutralt. Vårt kök är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet.

  Är smaken din prio så är detta platsen för dig. Till oss på Sigtuna Stadshotell kommer gästen inte bara för hungern utan för den totala upplevelsen.

  Vår köksmästare Cecilia Wennström kommer sluta på hotellet och gå vidare för att som köksmästare utveckla vårt systerhotell Wirsbo Herrgård. 

  Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och som vill bygga vidare på en av Sveriges finaste pärlor. Du tycker om svensk mat och strävar efter no waste, lokala råvaror och god mat. Du kommer leda arbetet i köket och utveckla menyer. Du har flera års erfarenhet från arbete i kök, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal. Välkommen med din ansökan till urban@sigtunastadshotell.se.

  Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.sigtunastadshotell.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats