Restaurangchef till Kvarkenfisk

  Jobba som Restaurangchef hos Kvarkenfisk AB

    

  Restaurangchef till White Guide krog! 

  Kvarkenfisk, för sjätte året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERROIR AWARD 2018, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser, gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten ytterligare och vi söker.

  En närvarande restaurangchef med det övergripande ansvaret för att utveckla Kvarkenfisks unika fiskekrogs- och konferenskoncept. I rollen som restaurangchef ingår resultat-, personal-, drift- och kvalitetsansvaret för hela verksamheten.

  Du har flerårig branscherfarenhet, är en engagerad och självklar ledare som med tydlighet och värme kan inspirera och skapa ett effektivt team. Du är rak och öppen i din kommunikation och har stort fokus på samarbete och att ta tillvara kollektiv kompetens alltid med fokus på kundens bästa.


  Fakta Kvarkenfisk

  Ute vid vackra Rovögerns fiskeläge, strax norr om Umeå via nyanlagd väg hittar du Kvarkenfisk - Fiskekrogen vid havet. Tack vare fisket och kunskapen inom förädling kan vi erbjuda delikatesser direkt från havet som tillagas av våra skickliga kockar! Kvarkenfisk är utsedd för femte året i rad av White Guide till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser. Vi har 18 000 lunch/middagsgäster under sommarhalvåret och ca 2 400 julbordsgäster. I vårt koncept ingår luncher/middagar, julbord, företagsevent upp till 150 personer, privata fester, gästhamn/sjömack. husvagn/husbilscamping.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tills vidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Månadslön

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Gunnar Asplund

  Telefon: 070 6054230

  Hemsida: www.kvarkenfisk.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats