Kock på Hedenlunda slott

  Jobba som Kock hos Hedenlunda Slott AB

    

  Hedenlunda Slott ligger strax utanför Flen, mitt i Sörmland. Här får du jobba i en fantastisk verksamhet med tre starka inriktningar, spa och weekend, konferens och möten samt bröllop och festverksamhet.
  Här finner du ett slott med salonger, kungliga matsalar och ett kök med alla möjligheter. Vi har ett stort Orangeri och ett nybyggt spa. Vi har ett renoverat magasin, en vacker terrass och en enorm trädgård med otrolig potential för framtida idéer.
   

  Hedenlunda Slott har 62 rum med 88 bäddar, samtliga nyrenoverade. Vi har konferenslokaler i både små och stora utföranden samt en egen äppelgård och köksträdgård precis utanför dörren.
   

  Vi söker nu en kock som får möjlighet att få påverka och driva ett kök, med redan gott rykte, framåt.
  Vi vill att du har erfarenhet av liknande ställning inom hotell- och restaurangbranschen, är en påhittig och driven person med stort matlagningsintresse. Du ska gilla att jobba i grupp och tycka att det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet. 

  Du kan förvänta dig arbetsuppgifter som, utöver att förbereda, tillaga och leverera tilltalande mat, assistera köksmästaren och skapa ett kreativt, glatt och effektivt köksteam. Följa inköpsrutiner och leverantörsavtal, finna nya produkter och utveckla konceptet samt leda och fördela arbete enligt givna rutiner.  
   

  Anställningen innebär ett stort ansvar med mycket frihet och all möjlighet att vara kreativ och påverka slottets matfilosofi och inriktning. Företaget har god ekonomi och vi satsar hårt för framtiden. Hedenlunda Slott jobbar idag endast med planerad verksamhet vilket gör att vi vet var, när, hur och vad gästen kommer få för upplevelse.

  Är du positiv, stresstålig och har lätt för att finna lösningar? Vill du jobba på en anläggning som är varierande och kreativ? Vill du utvecklas och ha kul? Sök!

  Tillträde enligt överenskommelse. 

  Fast lön.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: 100%
  • Lön: Fast lön enligt ök.

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.hedenlundaslott.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats