KONFEKTYR- OCH GLASSMAKARE

  Om oss 

  Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Vi kokar kolor och kolasås på klassiskt vis med smör, grädde och socker. Den första kolan såldes i december 2010 och i närheten av Nytorget på Södermalm finns vår butik och ett litet kök. Sedan hösten 2017 har vi också ett större kök i en gammal tegelbyggnad Kräftriket intill Brunnsviken, där vi numera också har en liten glassfabrik. 


  Våra kolor och vår speciella atmosfär, som andas 30-40-tal, är omskrivna i allt från New York Times, till Elle och Hemmets Journal och vi lockar såväl stockholmare som turister på besök. Vi levererar också våra produkter till butiker, kaféer, restauranger och hotell runt om i Sverige. 


  Arbetsuppgifter

  Vi söker dig som vill lära dig hantverket och delta i vår dagliga produktion av kolor, kolasås och glass. Vi är ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra och det är viktigt att vi alla är beredda att hugga in där det behövs och tar ansvar för att det vi gör håller yppersta kvalité. 


  Kvalifikationer

  Vi söker en självständig och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann, flexibel och snabb. Du ska ha utbildning och tidigare erfarenhet av att jobba professionellt i kök. Produktion av konfektyr är naturligtvis ett plus, men inget krav, vi lär dig kolakokandet här hos oss. 


  Sen är det naturligtvis viktigt att du är en glad person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer. Vi förväntar oss att du har ett stort engagemang, gillar den lilla organisationen med korta beslutsvägar, och vill vara med och utvecklas med företaget. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare. Med början i juni. Vi tar emot ansökningar och kallar till intervju löpande.
  • Arbetstid: Heltid. Jobbet är till största del förlagt dagtid vardagar, men det kan förekomma jobb även kvällar och helger, speciellt under mer hektiska perioder som inför julen. Schema läggs troligtvis med jobb i såväl Kräftriket som Södermalm.
  • Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal.

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Lisa Ericson

  Telefon: 08 660 70 10

  Hemsida: www.parlanskonfektyr.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats