Köksmästare till nya Pocket by Pontus Lidingö

  Pontus Frithiof och Nordrest öppnar en helt ny restaurang i stadshus på Lidingö i september. Trivs du med att jobba operativt och känner du dig bekväm i rollen som ledare? Då kan det här vara tjänsten för dig! 


  Vi söker nu köksmästare med erfarenhet av catering, à la carte och lunchservering. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Det är till fördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mattrender. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare. Som köksmästare är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration och schemaläggning. Du rekryterar, inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övriga personalstyrkan.


  Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Arbetstiderna är normalt dagtid måndag till fredag, kvällsarbete kan förekomma.


  Vill du bli en av oss? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Ansökningar behandlas löpande. Sista ansökningsdag är 30 april. Restaurangen öppnar i september 2019. Du som köksmästare startar enligt överenskommelse, men med tid för menyplanering och förberedelser inför start.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Heltid
  • Arbetstid: Främst dagtid måndag-fredag
  • Lön: Enligt överenskommelse, kollektivavtal tillämpas

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Malin Valkonen

  Telefon:

  Hemsida: pontusfrithiof.com

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats