Taket på Eriks Gondolen

  Jobba som Servis hos Eriks Gondolen

   

  Taket på Eriks Gondolen. 

  Med Stockholms vackraste utsikt på en 33 meters höjd i anslutning till Katarinahissens topp så öppnar vi upp uterestaurangen Taket för 25’e året i rad. I den trevliga stämningen vi erbjuder så serveras mat och dryck i samma höga kvalitet som utsikten. Med en av Stockholms mest välkända krogar bara ett våningsplan under dig så kommer du att dels få jobba med erfaren personal från Gondolen och göra den här sommaren till den bästa. 


  Servis

  Vi söker efter dig som kan komma in med en härlig positivitet och ambition, ett intresse för mat och dryck. Service är lika viktigt för dig som för oss, att du vet gästen lämnar efter mersmak inte bara för maten och drycken utan för helhetsupplevelsen som vi tillsammans ger. Du har erfarenhet utav servering sedan tidigare för du kommer få ansvara för din egen servering på din station samtidigt som du har ett team du för en ständig kommunikation med och backar upp.     


  Sök tjänsten direkt via Knife & Fork eller skicka CV och personligt brev till taket@eriks.se 


  Tjänsten sträcker sig från mitten utav maj till augustis slut, under kvällstid måndag-lördag. Varierande arbetstider. Möjlighet för fortsatt anställning på Gondolen eller inom Eriks koncernen efter sommarens slut.


  Utöver vår Uterestaurang Taket så hittar du en våning ner Eriks Gondolen den stora restaurangen med över 200 sittplatser och två stora chambre séparées. Vi har även konferenslokaler och utbildningskök

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: maj-augusti
  • Arbetstid: heltid/deltid
  • Lön: Efter kollektivavtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Jonathan Hansson

  Telefon: 0761819930

  Hemsida: www.eriks.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats