Erfaren lunchkock till Pontus in the Park

  Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har 3-5 års erfarenhet av kockyrket. Vi ser helst att du har jobbat både med lunchrätter och à la carte tidigare. Du är van vid att skapa en säljande och välsmakande lunchmeny och du trivs med att vara ute bland våra gäster då vårt kök är öppet.

  Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag och vi har stängt röda dagar och helgdagar samt över jul- och sommarledigheten, vissa kvällspass kan förekomma. 

  Restaurangen har två delar; I Parken kan du njuta av vår expresslunch med mat lagad från grunden. Gästen väljer av dagens vegetariska, fisk alternativt kött som kocken lägger upp på tallrik.  Pocket Solna är vår à la carte-del, här kan man sitta ner lite mer avskilt och njuta av våra klassiska rätter. Vi säljer även vår expresslunch som take away och vi levererar catering.

  Pontus in the Park och Pocket Solna huserar i fräscha lokaler med ett bra utrustat kök. Nu under våren har vi även renoverat hela matsalen och öppnat upp vårt uppdaterade expresslunchkoncept. Vi har en härlig arbetsplats med trevliga arbetskamrater. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet. Här finns dessutom stora utvecklings- och samarbetsmöjligheter inom såväl Pontus Group som Nordrest.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet:
  • Arbetstid: Heltidstjänst måndag-fredag (vissa kvällar och helger kan förekomma)
  • Lön: Individuell lönesättning efter överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Anders Wrangensten

  Telefon:

  Hemsida: pontusfrithiof.com/pontus-in-the-park

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats