Restaurang Karavan söker erfaren köksmästare

  Restaurang Karavan ligger på Valhallavägen, hit kommer ca 500 lunchgäster om dagen och vi har en hel del catering. Vi vill utveckla oss och söker någon som vill vara med och förändra, förnya och förbättra vår lunch och catering. Trivs du med att jobba operativt och känner du dig bekväm i rollen som ledare? Då kan det här vara tjänsten för dig! 

  Vi söker nu köksmästare med erfarenhet av lunchservering och catering. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Det är till fördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mattrender. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra och leda dina medarbetare.

  Som köksmästare är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning/ekonomi, viss administration.

  Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Arbetstiderna är normalt dagtid måndag till fredag, kvällsarbete kan förekomma. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tills vidare
  • Arbetstid: Främst dagtid måndag till fredag, kvällsarbete kan förekomma
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Rosie Frånlund

  Telefon:

  Hemsida: www.rosiescatering.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats