Kallskänka med fokus på det söta

  Jobba som Kallskänka hos Grand Hôtel Stockholm

  Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Läget är perfekt och utsikten över Strömmen, Gamla Stan och Kungliga Slottet är mycket uppskattad av såväl internationella som svenska gäster. Grand Hôtel har en lång och fascinerande historia. Stora personligheter, både kända och okända, har besökt hotellet ända sedan det öppnade 1874.

  Idag är Grand Hôtel ett av de utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer. Det är en hedersutmärkelse som vi är mycket stolta över.

  Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

  Vi är det enda hotellet i Sverige som är med i det prestigefyllda "The Leading Hotels of the World", vilket är en marknads och försäljningsorganisation för 430 av världens ledande femstjärniga hotell.

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. 


  I våra kök sprider sig alltid en doft av nylagat! Det är här det skapas godsaker som får det att vattnas i munnen. Allt från klassiska Wallenbergare till magnifika bröllopstårtor. 

  Gemensamt är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Här serveras mat från 1 person till flera 1000 mellan varven. Men oavsett antal så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig. Vi arbetar i drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens. 

  Vi söker dig som har erfarenhet som Kallskänka med med fokus och intresse för konditori. Du ska ha relevant utbildning och gärna arbetat ett par år inom detta yrke.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Vi söker även extra personal så om du är i utbildning och vill skaffa mer erfarenhet så hör av dig.

  Vill du veta mer om tjänsten eller söka direkt kontakta jimmy.lappalainen@grandhotel.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats