Nu behöver vi nya starka medarbetare på en av Stockholms bästa bryggerirestauranger.

  Jobba som Servis hos Nya Carnegiebryggeriet

    

  Det är svårt att beskriva Nya Carnegiebryggeriet med små ord och uttryck. Det ligger oss alldeles för varmt om hjärtat. Ett bryggeri. En restaurang. En upplevelse, mitt i Stockholm. Byggt och bryggt av sann passion.

  Nya Carnegiebryggeriet är helt enkelt en dröm som går i uppfyllelse.

  Anledningen till att vi heter Nya Carnegiebryggeriet är enkel; vi har hundraåriga rötter i Carnegie Porter, Sveriges äldsta idag levande varumärke, men vi har moderna ideér och inspirationskällor i både Stockholm och New York. Vi har öl, tradition och storstadspuls i vårt DNA. Med det i ryggen hoppas vi kunna bygga ett öleldorado i Stockholm. En plats att uppleva modern ölkultur med alla sinnen. Från bryggning till smak i kombination med mat. Ett nav för ölkultur och ölkunskap. För alla, oavsett nivå, som vill veta mer om öl.

  Bakom Nya Carnegiebryggeriet står ölälskare från Carlsberg Sverige, amerikanska Brooklyn Brewery och en grupp fria investerare. Carlsberg bidrar med kvalitetstänk och en stabil distribution. Brooklyn bidrar med sina ovärderliga kunskaper om just mikrobryggd öl och utvecklandet av konsten att kombinera mat och öl.

  Att vi ligger där vi ligger är heller ingen slump. Vår intention har från början varit att bygga en fyr för ölkultur. Vad passar då bättre än det gamla vackra Lumahuset. Den historiska byggnaden, där man förr tillverkade och testade glödlampor, får nu lysa upp vägen för vår utveckling av svensk, hantverksbryggd öl.

  Vi söker nu både heltider och extra i restaurangen. Du ska ha minst 4 års erfarenhet i branschen och prata både svenska och engelska flytande. 


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Heltid och extra
  • Arbetstid: 14-23
  • Lön: Enligt avtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Johan Karlsson/Christian Eikner

  Telefon: 08-51065082

  Hemsida: www.ncb.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats