Servis till Cadierbaren

  Jobba som Servis hos Grand Hôtel Stockholm


  Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

   Vill du arbeta i en klassisk internationell miljö med förstklassiga råvaror och femstjärnig service? Då kan Cadierbaren på Grand Hôtel vara något för dig.
   I Cadierbaren hittar alla hem, stockholmare som hotellgäster. Den grandiosa baren rymmer after work-sällskap, informella möten och festkvällar bubblande av champagne och spännande drinkar. Sätt gärna våra bartendrar på prov, de är några av Sveriges bästa. Blir ni hungriga, ta en titt på barmenyn. Här finns även à la carte-frukost, lunch och Afternoon Tea för den som har svårt att slita sig från de sköna sofforna. Namnet har baren fått efter Régis Cadier, fransk köksmästare och hotellets grundare.  

  ________________________________________________________________________________

  Du ska vara genuint intresserad av och kunnig om mat och dryck. Du har en vilja att leverera en fantastisk upplevelse för våra gäster genom ditt engagemang och intresse och med hjälp av våra Leading standards kommer du att leverera en absolut femstjärnig service.

  Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom yrket samt gärna relevant utbildning inom hotell och/eller restaurang. Dina personliga egenskaper är något vi värdesätter väldigt högt. Du måste ha fyllt 18 år. Vi söker en tillsvidareanställning om 100 %.

  Vänligen kontakta Cadierbarschef Cecilia Wiik Lundström på cecilia.lundstrom@grandhotel.se för mer information om tjänsten samt med din ansökan. Besök gärna även vår hemsida www.grandhotel.se 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Säsong
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt ök

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats