Lev i fjällen

  Jobba som Kökschef hos Funäsdalen Berg & Hotell Rörelse AB

    

  KÖKSCHEF

  Som kökschef blir du ansvarig för matlagningen till alla våra enheter och arbetar i nära samarbete med vår VD och hotellchef. Menyer planeras efter framtagna koncept och erbjudanden för både sommar som vinter

  Du är utbildad kock med erfarenhet från kök med traditionell mat sedan tidigare. Du är en positiv och glad människa som brinner för yrket och branschen och du gillar att bygga relationer med både gäster och medarbetare. Du måste inte komma från en ledande befattning, men din ambition vill driva dig dit. Du leder arbetet och ansvarar för den dagliga driften av verksamheten och du ser till att leverera härliga restaurangupplevelser av högsta klass till våra gäster varje dag. Som kökschef har du det övergripande ansvaret för daglig drift, personal och schemaläggning. Du arbetar dagligen som kock och arbetet innefattar både kvällar, dagar och vissa helger.

  För att passa in och trivas hos oss är du POSITIV, GÄSTORIENTERAD och ENGAGERAD. Du har förmodligen också ett naturintresse och gillar det vår omgivning erbjuder.

  Vår säsong är ca 1/6 – 30/6 samt 1/11 – 30/4

  Tillträde omgående.

  Vi ombesörjer att du hittar ett lämpligt boende.

  Om du tror detta är något för dig skicka in din ansökan med brev och CV till jobba@funasdalenberghotell.se 

  Välkommen med din ansökan, gärna redan idag!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: tillsvidare
  • Arbetstid: heltid/deltid
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.funasdalenberghotell.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats