Hillenberg söker servis

  Jobba som Servis hos Stureplansgruppen

  På Humlegårdsgatan 14 hittar ni Hillenberg. Här blandas europeiska och skandinaviska smaker med en härlig atmosfär under färgsprakande taklampor. Var med och skapa fantastiska matupplevelser och personlig service med vårt härliga gäng. Missa inte heller att öppna våra stora fönster mot gatan och upplev hur det känns att vara inomhus och utomhus på samma gång.  

  Vid lunch- och middagstid är det full fart hos oss på Hillenberg och det sprider sig ett härligt sorl i restaurangen. Nu söker vi en snabb och optimistisk servis som vill bli vår nya kollega. Vi ser gärna att du har arbetet som servis i minst tre år, samt behärskar det svenska och engelska språket. Som person är du organiserad, uppmärksam på detaljer och älskar att arbeta med människor. Möter gästen dig i dörren kan de alltid räkna med ett glatt och proffsigt bemötande!

  Tjänsten innebär varierande arbetstider förlagda både dag- och kvällstid samt vardagar och helg. Vi tillämpar tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader. Självklart omfattas du även av kollektivavtal. Som medarbetare hos oss blir du även en del av en stor restaurang- och nöjeskoncern, med fyrtio unika varumärken och verksamheter. Alla med sitt eget koncept och personlighet.

  Nyfiken på tjänsten? Då ser vi fram emot att få din ansökan, där du berättar mer om dig och din erfarenhet. Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla oss på rekrytering@stureplansgruppen.se. I annat fall tar vi emot din ansökan via hemsidan!

  Varma hälsningar,
  Restaurangchef Ida Andersson med team

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Varierande arbetstider
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: stureplansgruppen.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats