Köksmästare till Vinterträdgården by Pontus

  Nordrest och Pontus Frithiof driver Vinterträdgården by Pontus på Stockholm Exergi i Hjorthagen. Ett helt nytt restaurangkoncept med fokus på hållbarhet, innovation och miljö. Trivs du med att jobba operativt och känner du dig bekväm i rollen som ledare? Då kan det här vara tjänsten för dig! 


  KÖKSMÄSTARE


  Vill du tillsammans med ett glatt gäng servera affärsmiddagar, catering i huset samt en högklassig buffélunch där gästerna betalar per vikt? Vi söker en köksmästare som känner engagemang, arbetsglädje och som sporras av utmaningar. En lagspelare som gillar att jobba med en hållbar produkt av hög kvalité. 


  Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Arbetstiderna är mestadels dagtid måndag-fredag.


  Låter det intressant? 
  Då är du välkommen med din ansökan snarast. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tills vidare
  • Arbetstid: mestadels dagtid mån-fre
  • Lön: enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Andreas Österlund

  Telefon:

  Hemsida: pontusfrithiof.com/vintertradgarden-by-pontus

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats