Köksmästare till nyöppnade Solna United

   Sabis öppnar i oktober 2019 en ny verksamhet i det nybyggda huset Solna United nära Mall of Scandinavia. Vi kommer att driva en restaurang, café och catering samt husets servicetjänster som reception, städ, posttjänst och konferens. Teamet beräknas uppgå till 10-15 personer. Vi arbetar alltid efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
   

  Om rollen
  Som köksmästare på Solna United ansvarar du för att skapa en restaurangupplevelse utöver det vanliga! Du och ditt team kommer du att lägga upp mat på tallrik till ca 500-700 kunder per dag vilket ställer krav på dig som köksmästare, både gällande arbetsledning och kvalitet. Vi lagar & bakar all mat från grunden, efter vad som är i säsong och i så stor utsträckning som möjligt med ekologiska och närproducerade råvaror.

  Några av dina ansvarsområden innefattar inköp, bemanning, personalplanering, menyplanering och råvarukalkylering. Med flera olika hyresgäster i huset förekommer mycket specialmenyer och kalkylering. Tillsammans med en av våra kunder har vi även ett provlagningskök där du är ansvarig för kundkontakt, leverans och genomförande.   

  Du är som köksmästare ledare för ditt team och ansvarig för att coacha ditt köksteam till att leverera de allra bästa kundupplevelserna. Du är också ansvarig för enhetens miljöarbete och KRAV-märkning.
   

  Din profil
  Du är intresserad av att utveckla ditt ledarskap och att bidra till restaurangens ständiga utveckling. Som köksmästare har du också ett stort intresse för caféets utbud och att ständigt bidra till att utveckla detta. I rollen ingår också cateringleveranser och representation på hög nivå vilket kräver du har erfarenhet av sådan verksamhet samt kan hålla en hög professionell framtoning. 

  Ledare inom Sabis har förmåga att:

  Vara förebild

  Visa vägen

  Involvera & Engagera

  Leverera resultat


  Vi erbjuder dig

  Som Köksmästare på Sabis får du möjlighet att göra skillnad för dina kunder och medarbetare i ett stabilt bolag med stort fokus på utveckling. Sabis är ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar där du får mandat att leda din verksamhet och dina medarbetare samtidigt som du växer som ledare tillsammans med oss. Dessutom jobbar vi med glädje och firar våra framgångar!


  Ansökan
  Tillträde för tjänsten är under september 2019. Tjänsten är på heltid framförallt förlagt under dagtid men kvälls- och helgverksamhet kan förekomma. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: 06.00-15.00
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Jerry Katzberg

  Telefon: 070-5866592

  Hemsida: www.sabis.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats