Souschef till nyöppnade Solna United

  Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se


  Sabis öppnar i oktober 2019 en ny verksamhet i det nybyggda huset Solna United nära Mall of Scandinavia. Vi kommer att driva en restaurang, café och catering samt husets servicetjänster som reception, städ, posttjänst och konferens. Teamet beräknas uppgå till 10-15 personer. Vi arbetar alltid efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
   

  Om rollen
  Som Souschef på Solna United ansvarar du för enhetens smakprofil och att all produktion sker med hög kvalitet på utsatt tid. Du ansvarar tillsammans med köksmästaren för enhetens dagliga inköp, menyplanering, bemanning och du ersätter köksmästaren vid dennes frånvaro. 


  Tillsammans med matsal- och cateringansvarig skapar du en helhet med passion för mat och möten. Du ansvarar för all mat och allt som läggs på tallriken. Du är främst ansvarig för smakprofilen och sätter menyer tillsammans med köksmästaren. Som Souschef håller du en hög nivå i hantverket och din smakprofil är bred med en hög experimentlusta och du har en vilja att överraska i både smaker och serveringssätt. 


   Din profil
  Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet med arbetsledning av kök som Souschef, 1:e kock eller Köksmästare. För dig är det viktigt att ha kul på jobbet. Du arbetsleder med glädje, engagemang och driv. Du har en hög grad av experimentlusta och kreativitet och du gillar att överraska kollegor och gäster med nya smaker och serveringssätt. Ditt arbete är också din hobby och du håller dig inspirerad och uppdaterad i rådande trender och nyheter.  


  Ledare inom Sabis har förmåga att:

  Vara förebild

  Visa vägen

  Involvera & Engagera

  Leverera resultat


  Vi erbjuder dig

  Som Souschef på Sabis får du möjlighet att göra skillnad för dina kunder och medarbetare i ett stabilt bolag med stort fokus på utveckling. Sabis är ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar där du får mandat att leda din verksamhet och dina medarbetare samtidigt som du växer som ledare tillsammans med oss. Dessutom jobbar vi med glädje och firar våra framgångar!


  Ansökan
  Tillträde för tjänsten är under september 2019. Tjänsten är på heltid framförallt förlagt under dagtid men kvälls- och helgverksamhet kan förekomma. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: ca 06.00-15.00
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Jerry Katzberg

  Telefon: 070-5866592

  Hemsida: www.sabis.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats