Serveringspersonal

  Serveringspersonal och Runners.

  Hej Kollegor.

  Vi på Mr French i Stockholm söker efter mat, dryck och serviceintresserade kollegor, tjänsterna är i första hand för sommarsäsongen 2019, men möjlighet till förlängning och året runt baserad heltidstjänst finns för rätt personer.

  Vi söker Servicepersonal som brinner för sitt yrke, vill vara engagerade, kreativa och är villiga att jobba tillsammans i våra mål att driva verksamheten framåt.
  Vi värdesätter personlighet, attityd och inställning före erfarenhet.

  Runners, som runner så kommer du jobba med att bära ut maten och servera gästerna, du kommer hjälpa och stötta serveringspersonalen i allt deras dagliga arbete, för runners tjänsten behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet dock så måste du vara en person som inte är rädd för att ta i och jobba i högt tempo.

  På Mr French är samarbete ett ledord, här samarbetar ALLA och vi sliter tillsammans för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse.

  Vi kommer erbjuda dig en individuell lönesättning, en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö, en massa dedikerade och yrkeskunniga kollegor samt ett väl fungerande schema där vi har en stark tro på att inte köra slut på vår personal.

  Gillar du service, ha roligt på jobbet och att jobba med människor i ett bra team? Är det viktigaste för dig att gästens upplevelse blir bra? Sök då någon utav våra tjänster.

  Tjänsterna tillsätts snarast.

  Se vår hemsida för mer info om oss www.mrfrench.se

  Ansökan skickas till:

  Herman Friberg
  Hovmästare  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Säsong med möjlighet till förlängning
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Herman Friberg

  Telefon: 08202095

  Hemsida: www.mrfrench.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats