Mat & Dryckesguide

  Jobba som Serveringspersonal hos Matbaren

    

  Matbaren är en modern bistro – en informell restaurang i tiden. Med utgångspunkt i säsongens bästa råvaror skapas en levande meny av mellanstora rätter och väl utvalda drycker. Serveringen sker vid bord eller runt vår stora bardisk.

  Ett besök hos oss ska vara en gastronomisk upplevelse för den som är intresserad av exklusiv enkelhet i en bekväm miljö med vänlig atmosfär.

  Våra restauranger är belägna i Grand Hôtels byggnader som är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining.

  Har du viljan och förmågan att leverera en minnesvärd upplevelse för våra gäster? Är du intresserad av och kunnig inom mat och dryck? Då kanske du vill arbeta som servis hos oss på Mathias Dahlgren? 

  Vi är ett ungt och sammansvetsat team från flera delar av världen - med olika språk, bakgrund och erfarenheter. Men tillsammans delar vi kärleken till mat och dryck. 

  Vi vill att du har någon tidigare erfarenhet från servering, gärna i internationell miljö, men din attityd är det allra viktigaste. Du har fyllt 18 år och talar svenska och engelska flytande, ytterligare språk är meriterande, likaså tidigare utbildning inom mat och dryck. 

  Tjänsten är tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är efter rullande schema och lönen är enligt avtal. Vill Du veta mer om tjänsten eller söka direkt, vänligen kontakta Andrea Lapidus Persson på Andrea.Lapidus-Persson@mdghs.com med CV och personligt brev. 

  Välkommen att höra av dig!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Caroline Blomgren

  Telefon:

  Hemsida: mdghs.se/matbaren

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats