Kom och jobba evenemang med oss Globen, Annexet och Hovet!

   Varje år besöker 1,5 miljoner människor Stockholm Live för 200 av de bästa upplevelserna inom sport och underhållning. Vår uppgift i arenorna; Ericsson Globe, Annexet och Hovet, består i att addera maten och drycken till gästens totala evenemangupplevelse. Vi strävar efter kreativitet i framkant, hög kvalitet och en nöjd gäst. Vår vardag präglas av stor variation som kräver planering och framförhållning, Vi vill nu stärka vårt köksteam för att fortsätta utvecklas och möta morgondagens utmaningar.


  Vi söker en souschef med personlig mognad och stark inre drivkraft som lägger stor vikt vid kvalitet och att säkerställa driften. Du gillar att laga mat i högt tempo. Du är en trygg, stresstålig och ansvarstagande ledare. Du värderar kamratskap högt och har ett samarbetsvilligt beteende mot kollegor och övriga avdelningar. Du drivs av att utveckla och leda personalen. Du kan köksekonomi.


  Du arbetar idag som souschef eller har gjort tidigare. Du är van att jobba driftsorienterat och närvarande, van att arbeta med menyplanering och triggas fortfarande av smaker och texturer. Du har ett hållbart förhållningssätt både till maten och ledarskapet.


  Vi söker dig som är kreativ, har din passion i gästupplevelsen, gillar att hålla dig uppdaterad med vad som är på gång inom vår bransch, kan arbeta flexibelt och har din trygghet och största kunskap i event och bankett. 


  Vi erbjuder ett roligt och utmanande arbete där du blir ansvarig för evenemang och har personalansvar under drift. Förutom att skapa rutiner, leda och fördela arbetet, utför du även egenkontroller och säkerställer avdelningens drift samt mål genom närvaro vid event. Vi erbjuder varierande arbete och arbetstid både kvällar och helger ingår.


  Du kommer att vara en av tre souschefer och därmed aktivt planera och arbetsleda delar av vårt team, förutom eventverksamhet arbetar du som arbetsledare i någon av Globens restauranger.  


  Du skall ha kallskänka/kock utbildning. Specialutbildningar inom olika områden är ett plus.

  Erfarenhet minst 5 år!

  Du har kunskap att arbeta i Microsoft word, Excel, Outlook samt allmän datorvana. Meriterande är om du även kan Caspeco (prognos, schema och eventbokning)


  Vi ser fram emot din ansökan, där du beskriver på vilket sätt just du är mest lämpad för ett av Stureplansgruppen Arena Caterings roligaste jobb och på vilket sätt du tror att du kan medverka till att möta morgondagens utmaningar.


  Urvalet sker löpande så ansök idag.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt ö.k

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.spgarena.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats