Vi söker restaurangbiträde till Pocket by Pontus Lidingö

  Jobba som Restaurangbiträden hos Pocket by Pontus Lidingö

  Pontus Frithiof och Nordrest öppnar en helt ny restaurang i stadshuset på Lidingö i september. Restaurangen kommer bland annat erbjuda vår expresslunch, ett koncept där kocken möter gästen i luckan och lägger upp gästens val av dagens lunch. Restaurangen har även en festvåning och stora cateringmöjligheter. I restaurangen finns ca 140 sittplatser och under sommarhalvåret öppnar vi upp ca 80 plaster till på vår uteservering.


  Vi söker en flexibel, snabbfotad, glädjespridande ny kollega till teamet för vår kommande satsning, Pocket Lidingö. Vi söker dig med intresse för och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete.? Känner du engagemang, arbetsglädje och sporras du av utmaningar? Är du en riktig lagarbetare som gillar ett högt tempo? Har du 2-3 års erfarenhet inom restaurang och känner dig trygg i din yrkesroll? Då vill vi träffa dig!


  Vi erbjuder en deltidstjänst som restaurangbiträde med tillträde 2 september. Arbetstiden är dagtid med några tidiga morgonpass i veckan. Kvälls- och helgjobb kan förekomma.


  Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Och att du ska ha roligt på jobbet!


  Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


  Mer info om oss hittar du på www.pontusfrithiof.com och www.nordrest.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: tills vidare
  • Arbetstid: deltid
  • Lön: enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Lars-Erik Hagström

  Telefon:

  Hemsida: pontusfrithiof.com

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats