Kock 100 %

  Jobba som Kock hos Happy Tammsvik

  Kan du konsten att få smaklökar att dansa? Om ditt svar är ja så kan du mycket väl vara den vi söker. Speciellt om du även har  hög energi och gärna bjuder på dig själv för att bjuda din omgivning på  det bästa. Om du drivs av humor, mötesglädje och gillar att arbeta inom  ramen för ett roligt och annorlunda koncept – och har inställningen att  allt är möjligt.


  Just nu söker vi en kock på heltid. Vi söker dig som har minst tre års  erfarenhet, är prestigelös och ödmjuk som en perfekt balanserad fond och  som kan hålla ångan uppe i såväl team som i eget arbete. Vi söker dig  som tycker att glädje är den bästa kryddan och som vet att endast det  bästa är gott nog för våra gäster.


  Vår matfilosofi är enkel: Mat ska lagas med mycket kärlek och stor glädje. Inspiration hämtar vi från hela världen  och råvaror hämtar vi helst från trakten – gärna där de är bäst för  dagen. Sedan lagar och serverar vi givetvis på Happy-vis.

  Happy Tammsvik är mötesplatsen som tar humorn på allvar. Ett modernt  möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor, beläget vid Mälarens  strand, 40 minuter från Stockholm och Arlanda. I vår spektakulära  herrgård finns fem matsalar för frukost, lunch och middag. Vi har även  en pub, en champagneveranda, en inomhus- och utomhusbeach, en militär hinderbana och  vackra grönområden där allt kan hända - och händer. Ett stenkast bort  finns Villa Mälargården, en hel villa inredd för möten i exklusiv  avskildhet.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dag / Kväll / Helg
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Andreas Wallander

  Telefon: 08-584 718 00

  Hemsida: www.happytammsvik.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats