Spa receptionist till Grand Hôtel Stockholm

  Jobba som Receptionist hos Grand Hôtel Stockholm

    

   Närheten till vattnet, öarna och skären har inspirerat till ett spa utöver det vanliga. Njut av ett bastubad och ett kallt dopp, precis som i skärgården. Känn lugnet i vår vackra, sensommarvarma bassäng. Gör vårt gym till en energigivande och stärkande paus i vardagen. Ta en behandling som lugnar ner eller en som piggar upp, beroende på dagsform.  
  Kom lite närmare livet.

  Som spareceptionist arbetar du med receptionens samtliga områden såsom välkomnande av gäster, gästkonsultationer, betalningsförfarande, hantering av bokningar, visningar av vårt nordiska spa samt försäljning av produkter från vår shop. 

  För att vara rätt för tjänsten som spareceptionist har du ett genuint intresse för hälsa och välmående. Du tycker om att hålla många bollar i luften, är flexibel, effektiv och lösningsfokuserad. Som person ser vi gärna att du är öppen för nya utmaningar samt gillar att jobba på en arbetsplats med högt i tak. Att hantera klagomål och stress är för dig inget problem, du sätter teamet framför jaget och du har nära till skratt. Något av det du tycker är allra viktigast är att ha roligt på jobbet.
  Vi söker dig som vill ta nästa steg inom besöksnäringen och som lever för att ge service av absolut högsta kvalité. Vi ser gärna att du haft ögonen på Grand Hôtel tidigare och att du drömt om att få jobba på Sveriges högst ansedda hotell och spa. Som person är du representativ, nyfiken och framåt. Vår självklara målsättning är att alltid leverera en servicenivå i absoluta världsklass med gästen i fokus. 

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgång. 

  Vill du veta mer eller söka direkt kontakta ansvarig i Spa receptionen;  Mathias Sabel på 0735- 19 33 28 eller på mathias.sabel@grandhotel.se.
   


  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats