PROVIANT SÖKER TF KÖKSCHEF

  Proviant är beläget ett stenkast från Stureplan på Sturegatan 19 och har sedan starten 2007 arbetat med svensk närodlad mat. Vi serverar lunch fem dagar i veckan och middag sex dagar i veckan. Vi är en ambitiös kvarterskrog i hjärtat av Östermalm och är ett litet glatt gäng som är stolta i vårt arbete.


  Restaurangen har ca 70 platser inne, 30 platser ute och ett chambre séparée. 


  Maten är säsongsanpassad och innehåller många klassiker vi serverat genom åren och som våra många stamgäster lärt sig älska. Lunchmenyn byts veckovis och delar ur kvällens meny ca vart annan månad. Vi stänger söndagar, röda dagar, två veckor över jul och nyår samt fyra veckor i juli.


  Som köksmästare leder du det dagliga arbetet i köket. Menyer författas gemensamt med övriga medarbetare. Du ansvarar för beställningar, inventeringar, personalscheman och rekrytering av kökspersonal när det behövs. Tjänsten gäller först och främst till december 2019.


  Som person är du ambitiös i din matlagning, gillar klassisk matlagning och brinner för svensk mat- och råvaruproduktion. Du är noggrann och van att arbeta med mat från grunden. Du gillar att sprida glädje och leda andra människor. Du får gärna var lite yngre och vill testa dina vingar som chef. 


  Välkommen med din ansökan, vi hör av oss om och när det är aktuellt för ett möte. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: proviant.se. 


  Tjänsten ska tillsättas från 1 augusti.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: 5 månader eller eventuellt längre
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Wictoria Bång

  Telefon: 08226050

  Hemsida: www.proviant.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats