Souschefs och kockar sökes

  Jobba som Kock hos Bonnie's

  Stureplansgruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom nöjesbranschen och bedriver verksamheter inom bland annat restaurang, hotell, event, nattliv och konferens. Koncernen omsätter ca 1,2 miljarder kr per år och består i dagsläget av ca 40 olika verksamheter - alla med sitt unika koncept och sin egen personlighet. Hos oss finns många möjligheter!

  Nu smider vi planer inför hösten och söker kockar och souschefer till en av våra verksamheter. Här får du chans att ta dig an en ny utmaning, arbeta med ett spännande varumärke och i ett hus med mycket möjligheter. Tillsammans ska vi skapa något nytt och har en rolig höst framför oss!

  För att bli en del av vår verksamhet bör du uppskatta samarbete, tempo och vara smaksäker. Du är flexibel, positiv och delar gärna med dig av din kunskap till kollegor och gäster. För att kunna kommunicera med kollegor och gäster vill vi att du talar engelska obehindrat. Svenska är ett plus!

  Vi söker:

  · Kockar ­– en duktig kock med sug efter en ny utmaning. Gärna med erfarenhet av det latinamerikanska köket. 

  · En kock – med mycket erfarenhet inom kallkök och dessert. 

  · Souschefs – med bra ledaregenskaper och erfarenhet från det latinamerikanska köket 

  Tjänsterna är på heltid, med start i början på augusti. Du omfattas självklart av kollektivavtal och blir en del av Stureplansgruppens koncern, med massor av härliga kollegor och bra utvecklingsmöjligheter. 

  Ansökan
  Nyfiken? Berätta för oss vem du är, så kanske vi får chans att jobba ihop i höst. Tjänsterna tillsätts löpande, så skicka gärna in ansökan så snart du får möjlighet. Trevlig sommar!

  / Stureplansgruppen

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: stureplansgruppen.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats