ICEHOTEL söker Kökschef

    Jobba som Kökschef hos ICEHOTEL Restaurant

     

    Är du vår nya kökschef?


    Vill du jobba på ett av Sveriges internationellt mest  kända varumärken? Vi söker just en kökschef till ICEHOTEL i Jukkasjärvi  som kan leda vårt köksteam.

    Varje år lockas gäster och besökare från över 80 länder till  Jukkasjärvi för att få uppleva ICEHOTEL. Hotellet är ett årligt och  världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av 40  kreatörer och designer från hela världen. I och med satsningen på  ICEHOTEL 365 kan vi erbjuda våra gäster en snö och is upplevelse året  runt.

    Vill du jobba med oss? Vi erbjuder dig ett roligt och spännande jobb på en attraktiv arbetsplats.


    ICEHOTEL Restaurant

    Vår största restaurang med plats för ca 160 gäster. Vi har öppet  dagligen, året runt. Här serverar vi dagligen frukost och lunch på  buffé. På kvällarna erbjuder vi en a la carte meny samt vår ismeny, där  rätterna är serverade på is från Torne älv. Vi har stolt fokus på våra  lokala råvaror och delikatesser så som ren, älg, fjällröding och  åkerbär.


    Hembygdsgården

    Lite längre bort i byn, med utsikt över Torneälven ligger genuina och  hemtrevliga Hembygdsgården. I det timrade huset från 1768 serverar vi  på kvällarna god mat i en rustik och avslappnad miljö med plats för ca  70 sittande gäster. Endast öppen under säsong.


    Verandan

    Vårt nyaste tillskott. Under högsäsongen dec-mars har vi öppet  dagligen och serverar en 12-rätters avsmakningsmeny. Plats för 16  sittande gäster per kväll.

    Vi har även konferensluncher/middagar, bröllop, fester,  minnesstunder, företagsevent och catering. Arbetstiden är både dagtid,  kvällar och helger.


    Arbetsuppgifter

    Din uppgift är att leda vårt köksteam. Vi söker dig som älskar  hantverket och utför det med yrkesstolthet, professionellt och med hög  kvalitet. Vi ser gärna att du har en restaurangutbildning i grunden samt  minst 3 års erfarenhet som kökschef eller 5 år i arbetsledande position  i köket exempelvis sous-chef.


    Egenskaper vi söker

    • Du är stresstålig, lugn och pedagogisk
    • Kreativitet, nytänkande och en passion för bra råvaror är fokus
    • Naturlig ledare med en coachande ledarstil

    Tjänsten innefattar bland annat

    • Menyskrivning
    • Beställning av varor samt råvarukostnadskontroll, mm
    • Inventering av lager
    • Följa rutiner för egenkontroll
    • Schemaplanering
    • Rekrytering
    • Personalansvar om en grupp om ca 20p. under högsäsong
    • Ledning av den dagliga verksamheten
    • Regelbundna avdelningsmöten
    • Utforma och utveckla arbetsrutiner
    • Introduktion av nyanställda
    • Lönesättning i samråd med överordnad chef
    • Betyg och intyg till säsongspersonal
    • Arbetsmiljöansvar

    Vi ser svenska och engelska som ett krav. Du rapporterar till hotellets F&B Manager.

    På ICEHOTEL är vi alla företagets ansikte utåt samt värdar för våra  många internationella gäster, vilket är ett stort förtroende och fint  arbete. Därför värderar vi din attityd som en av dina viktigaste  egenskaper. Som vår medarbetare vill vi att du ska förstå att du är  viktig i både gästers och medarbetares upplevelse av ICEHOTEL, och  upplevelsen är något vi alla bär med oss och förmedlar vidare.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: www.icehotel.com

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats