Kökschef till LÅDAN

  Jobba som Kökschef hos Lådan

  LÅDAN är både ett preppkök och en restaurang. Här förbereds all mat för Lådan, Flippin' Burgers och Sliders Food Truck för att sedan internt distribueras ut till respektive enhet. 


  Vi söker nu en kökschef för Lådan och preppköket.


  Flippin' Burgers, Sliders foodtruck, Lådan - Flippin-familjen består av enkla koncept fokuserade på uppdaterad streetfood. Flippin' Burgers började som ett hål i väggen 2012 och innefattar nu även verksamheterna Sliders (foodtruck), och restaurangen Lådan. Alla koncept baseras på samma enkla grundtanke om modern streetfood byggd på enkla produkter med kompromisslös kvalitet från hållbara råvaror.


  DINA ARBETSUPPGIFTER 

  Ditt huvudsakliga fokus är att säkerställa en hög och jämn kvalitet på vår mat och service. Genom att själv vara i köket och leda den dagliga driften ser du till att kökspersonalen har en gemensam kunskap och arbetssätt, att rutiner följs och att köket utvecklas. En del administrativa uppgifter ingår också, som t ex schemaläggning och beställningar.

  DIN BAKGRUND & DINA EGENSKAPER

  Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet varav minst 2 år i ledande befattning. Du är en person som ofta får höra att du är en omtyckt och engagerad ledare som skapar motivation, förtroende och entusiasm i ditt team. Du är noggrann, fokuserad och bra på att hitta lösningar när problem uppstår. Du delar vårt höga kvalitetstänk och din kärlek till köket och mat är stor.


  Du bör kunna kommunicera på engelska, både skriftligt och muntligt, då flera av våra medarbetare är engelskspråkiga. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


  VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT GÄNG
  I så fall är du välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till HR Anna-Karin Berts via mejl senast den 4 augusti 2019. Urval och intervjuer sker efter den 5 augusti.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tjänsten är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning.
  • Arbetstid: Heltid. Kvälls- och helgarbete kommer att ingå i arbetstiden.
  • Lön: Individuell lönesättning enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Anna-Karin Berts

  Telefon: 076-168 63 78

  Hemsida:

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats