Hovmästare till Eriks Gondolen

  Jobba som Hovmästare hos Eriks Gondolen

  Vi söker en hovmästare till Eriks Gondolen


  Vi på Eriks Gondolen är lyckligt lottade och gästtillströmningen fortsätter.

  Vi behöver nu förstärka vårt matsalsteam med en kvalificerad  hovmästare. Vi tror att du tidigare har arbetat som hovmästare eller restaurangchef. Vi vill att du brinner för service och förstår hur viktigt det är för ett lyckat restaurangbesök, där du blir en självklar del i upplevelsen. Du skall kunna kombinera service och ett tydligt ledarskap då du tillsammans med övriga hovmästarkollegor och barchef leder det dagliga arbetet i våra olika avdelningar. Det är viktigt att du är duktig på att kommunicera både med personal och gäster. Vi vill att du på ett självständigt och flexibelt sätt kan organisera matsalen och se lösningar på uppstådda problem och frågor. Du kommer ha stor gästkontakt via telefon, mail och direkt på plats.

  Har du också goda vinkunskaper är det meriterande, då vi har en stor och omfattande vinlista. 


  Vi jobbar i bokningssystemet Waiteraid och kassasystemet Trivec. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i dessa system.

  Vi kan erbjuda en stor och väletablerad arbetsplats med ca 70 heltids anställda medarbetar vara av 35 i matsalen och baren. Vi har bra organisation och inarbetade rutiner. Hos oss är det många som jobbat länge vilket ger en trygghet och stor erfarenhet.


  Vi har många olika avdelningar vilket ger en varierande tjänst med flexibla lösningar. I dag består restaurangen av flera matsalar, två festvåningar, cocktailbar, mötesrum, gastronomiskt kök för matlagning i grupp och på sommaren en stor uteservering på taket.

  Skicka din ansökan med CV till ragnar.boman@eriks.se
  Frågor om tjänsten ring Ragnar Boman/Restaurangchef 070-49 72 613 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Varierande lunch, middag, helger
  • Lön: Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.eriks.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats