Serveringspersonal sökes till GUTE

  Jobba som Serveringspersonal hos GUTE

  Nu söker vi serveringspersonal till GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro på Brunnsgatan 6 i centrala Stockholm. Vi letar efter personal till såväl heltid som till flera extratjänster. På GUTE får du jobba i ett härligt sammansvetsat gäng med brinnande intresse för mat och dryck!


  GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro ligger centralt på Brunnsgatan 6 i Stockholm och jobbar med kött- och styckdetaljer från hela världen. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och det är viktigt att våra gäster känner precis samma sak. Vi serverar grillat till lunch och à la carte meny på kvällen i matsalen och i våra Chambre Séparées.


  Idag är vi 30 anställda, varav 13 på heltid. Vår personal är vår största tillgång och för att utvecklas erbjuder vi löpande (1-2 dagar/månad) utbildning inom vin, destillat, sherry, öl med mera och besök hos producenter av såväl mat som dryck.


  I vår källare huserar en toppmodern konferensanläggning i industristil som även gör sig perfekt för privata middagar på kvällen, provningar & andra event. Vi är ett väl sammansvetsat gäng med mycket idéer och erfarenheter som vi gärna delar med oss av!


  Under de senaste åren har vi stegvis renoverat och moderniserat restaurangen vilket, tillsammans med vår höga kvalitet på mat och dryck, har bidragit till ett stort ökat antal gäster. 


  Därför söker vi nu såväl heltid som flera extratjänster! Erfarenhet är viktigt att ha, likaså ett intresse för vår bransch och en passion för allt som kommer med. Vi letar efter dig som är matintresserad, ofta har ett leende på läpparna, gillar att jobba i ett högt tempo och som förstår vad ”service” verkligen innebär! Är du dessutom en dryckesnörd är det ett extra plus. Vi söker efter serveringspersonal och ”runners” till såväl heltid som till flera extratjänster och kommer att göra intervjuer löpande, med provjobb under sommaren och hösten. Arbetstiderna kan variera mellan dag och kvällstid. Hoppas vi hörs!


  Läs mer och ansök här: https://jobb.gutegrill.se/jobs/81719-serveringspersonal-till-gute-extra  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Nu - Framåt
  • Arbetstid: 20 - 100%
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Tove Rörhed

  Telefon: 08-202236

  Hemsida: gutegrill.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats