Kock till anrik restaurang i Stockholm

  Jobba som Kock hos Stadshusrestauranger Stockholm AB

   Vi söker dig som drömmer om att jobba á la carte och festvåning/Nobel på Stadshuskällaren som är en av Stockholms mest anrika restauranger och där gastronomin speglar det svenska råvaruutbudet. Tjänsten ska tillsättas snarast så sök redan idag! 

  Som person är du modern med koll på restaurangtrender. Du är driftig och gillar att jobba i ett team såväl som självständigt och är alltid professionell med hög social kompetens. Du är lyhörd och kommunikativ samt passionerad när det kommer till mat och gastronomi. Du är en uppskattad kollega och gör så att stämningen bland medarbetarna är trivsam och full av arbetsglädje

  Som kock hos oss får du en varierande roll beroende på de arrangemang som finns i huset vilket gör att du har en viktig roll för matlagningen till våra gäster. Som kock hos oss arbetar du i ett team som tillsammans skapar våra gästers matupplevelse. Du brinner för det du gör och har bra smaklökar. Du har erfarenhet som kock och eller för yrket relevant utbildning och kan hantera en egen station. Du hanterar svenska och/eller engelska flytande i tal.

  Arbetstiderna är schemalagda på dagtid, kvällar och helger. Det är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. 

  Har du frågor om tjänsten kan du kontakta vår köksmästare Magnus Santesson.


  Välkommen med din ansökan!  

  Skicka in ditt CV och ett personligt brev varför just du skulle vara vår nästa medarbetare. Du söker det här jobbet genom att klicka på den gröna knappen till höger "sök det här jobbet" då kommer du till vår sida och klicka igen på röd knapp "sök detta jobb"

  https://www.jobbet.se/jobb/stadshusrestauranger-stockholm-ab/kock-till-anrik-restaurang-i-stockholm/cjyziz16m09zy0107tsv0p3pi

  Urval och intervjuer sker löpande.  Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen. 


  Välkommen till oss!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Individuell lönesättning, vi följer HRFs kollektivavtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Magnus Santesson

  Telefon: 0739126863

  Hemsida: www.stadshuskallarensthlm.se/sv/om-oss

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats