Var med och skapa Grandeffekten

  Jobba som Runner hos Grand Hôtel Stockholm

   Vill du vara med ar med och skapa grandeffekten genom att arbeta som garderobiär? 

  Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service. 

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World. 

  VAR MED OCH SKAPA GRANDEFFEKTEN 

  Vare sig gästen ska ha konferens eller fest hos oss kommer de inte att kunna undgå Grandeffekten. Den tar sig uttryck i allt från djup förnöjsamhet till yttersta eufori.
  Lugn, det är helt normalt. För våra projektledare, värdar/värdinnor, köksmästare, kockar, snickare, tapetserare och florister ser till att gästernas upplevelse hos oss blir exakt så som de vill och ännu lite bättre.

  Vill du också vara med att skapa Grandeffekten i din roll som Garderobiär på Grand Hôtel? 

  Din huvudsakliga uppgift att arbeta under de arrangemang som genomförs i våra 24 olika fest och konferenslokaler men även assistera alla våra restauranggäster. Du är ett ansikte utåt - i början av gästens vistelse, men även ett av de sista innan gästen lämnar arrangemanget eller middagen. Tillsammans arbetar vi alla enligt de höga standards som genomsyrar hela verksamheten – oavsett avdelning. 

  Som person är du ansvarstagande, initiativtagande med en passion för service och möte med gästen. Du talar svenska och engelska obehindrat med fler språk som meriterande. Vi kommer att sätta stort värde vid dina personliga egenskaper. 

   Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.
  Intervjuer sker löpande. Vi söker även personal för extra anställning. Ansökan till Tom Vasama på tom.vasama@grandhotel.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid/Deltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Tom Vasama

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats