Platschef med kökserfarenhet till restaurang på Kungliga Tennishallen

    

  Restaurangen på Kungliga Tennishallen på Gärdet vänder sig till klubbens medlemmar och de som bor och jobbar i närområdet. Vi serverar frukost, lunch och enklare middag. Dessutom har vi ett café och vi serverar även affärsluncher i det privata klubbrummet. Restaurangen utför även events i Tennishallen och är med och anordnar event såsom Stockholm Open och Davis Cup. Totalt är det ca fem medarbetare i vårt team. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.


  Om rollen
  Nu söker vi efter en platschef till restaurang Kungliga med bred profil! Som platschef är du ytterst ansvarig för verksamheten, med både resultat- och personalansvar. Du ansvarar för enhetens mat och dryckesdel med fokus framåt och ständig utveckling. Från lunchservering till café, cateringutbud och event. Du ansvarar även för enhetens miljöarbete och KRAV-märkning. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår; 

  - Menyplanering, utbud och inköp

  - Ta emot beställningar och tar fram offerter

  - Bemanning och personalplanering

  - Ekonomisk uppföljning och kvalitetssäkring av hela kedjan 


  Tillsammans med ditt team skapar du en helhet med passion för mat och service. I rollen som platschef är du själv aktiv i den dagliga driften. Det är viktigt att du förespråkar gränsöverskridande arbetsrutiner för att våra kunder alltid ska känna sig sedda och välkomna. Du rapporterar till ansvarig driftschef på affärsområde Restauranger. 


  Din profil
  Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av en ledande roll i köksmiljö, tex som köksmästare/kökschef. Kanske är du redo att ta nästa kliv upp som yttersta ansvarig? Du jobbar med hög energi och är en servicemänniska ut i fingerspetsarna. Du har en stark entreprenörsanda och ett starkt kvalitetstänk i allt du gör. Vidare har du lätt för att bygga relationer och att skapa ett team som jobbar mot gemensamma mål. Kunden är ditt fokus i alla lägen och ingenting är omöjligt att lösa!

  Ledare inom Sabis har förmåga att:
  - Vara förebild
  - Visa vägen
  - Involvera & Engagera
  - Leverera resultat


  Vi erbjuder dig

  · Som ledare på Sabis har du en tydlig ledarskapsplattform att utvecklas från. Du har möjlighet till utbildning och utvecklas tillsammans med oss. Vi uppmuntrar till internrekrytering för att du ska kunna växa långsiktigt i ditt ledarskap.   

  · Vi är stolta över att ha höga resultat i medarbetarindex och ledarindex. Vi har löpande pulsmätningar för att vi ska kunna bli lite bättre för våra medarbetare varje dag.  

  ·  Vi är ett Stockholmsbaserat företag med en platt organisation och har ett nära samarbete med våra enheter. Till din hjälp har du stödfunktioner som tex. HR, ekonomi, IT och marknad. 

  · Vårt hållbarhetsarbete är viktigt för oss. Vi är en av Sveriges största inköpare av närodlat och ekologiskt. Vi tar socialt ansvar och samarbetar med Stockholms Stadsmission och Städa Sverige. 


  Ansökan
  Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är främst förlagt till dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete förekommer. Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: dagtid vardagar och vissa kvällar/helger
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Sofie Träff

  Telefon: 070-5084811

  Hemsida: www.sabis.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats