Bartenders på heltid & deltid till GUTE

  Jobba som Bartender hos GUTE

  Nu söker vi flera (heltid och deltid) bartenders till GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro på Brunnsgatan 6 i centrala Stockholm. På GUTE får du jobba i ett härligt sammansvetsat gäng med brinnande intresse för mat och dryck!


  Om tjänsten

  Nu söker vårt team på restaurang GUTE flera bartenders på heltid och deltid med känsla för det moderna inom dryck! Vi ser gärna att du är initiativrik och vill skapa din egen touch inom cocktails och dryck på restaurangen. Vidare är det viktigt att du håller en genomgående hög kvalitet i ditt arbete, har en positiv attityd och god självkänsla. Vi erbjuder en miljö- och kvalitetsmedveten arbetsplats nära Stureplan med härliga kollegor. Läs mer om oss och om restaurangen nedan!


  Om GUTE

  GUTE är vår köttrestaurang & grillbistro i Stockholm på gränsen mellan klassiska Norrmalm och Östermalm. 2016 renoverade vi restaurangen och passade samtidigt på att uppdatera vårt koncept och meny. Allt för att matcha våra höga ambitioner och satsningen på att vara Sveriges bästa Grillbistro!


  På GUTE jobbar vi tätt ihop i ett sammansvetsat team där alla hjälper varandra! Här kan man jobba såväl heltid som deltid och vi strävar alltid efter att sätta upp arbetsscheman som passar individen. Vi är ett gäng med blandade bakgrunder och i olika åldrar som förenas i vårt stora intresse för mat. Vi genomför provmatlagningar löpande och uppskattar när medarbetare bidrar med egna uppslag och idéer. Det finns även möjlighet att medverka på vidareutbildningar och temaresor. Att vara anslutna till Visita och ha kollektivavtal ser vi som en självklarhet.  


  Idag är vi cirka 30 anställda, varav 13 på heltid. Vår personal är vår största tillgång och för att utvecklas erbjuder vi löpande (1-2 dagar/månad) utbildning inom vin, destillat, sherry, öl med mera och besök hos producenter av såväl mat som dryck.

  I vår källare huserar en toppmodern konferensanläggning i industristil som även gör sig perfekt för privata middagar på kvällen, provningar & andra event. Vi är ett väl sammansvetsat gäng med mycket idéer och erfarenheter som vi gärna delar med oss av!


  Vi söker just nu flera bartenders med känsla för det moderna inom mat och dryck och kommer att göra intervjuer löpande, med efterföljande provjobb. Tveka inte att ansöka, hoppas att vi hörs!


  Läs mer och ansök: https://jobb.gutegrill.se/jobs/118738-bartenders-heltid-och-deltid

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Nu - Framåt
  • Arbetstid: 50-100%
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Tove Rörhed

  Telefon: 08-20 22 36

  Hemsida: gutegrill.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats