Fotografiskas café söker engagerade medarbetare som vill erbjuda gästen en upplevelse utöver det vanliga

  Jobba som Cafepersonal hos Fotografiska

  I Fotografiskas café serverar vi ett stort utbud av kaffe, te, fika och mat samtidigt som gästen kan avnjuta den fantastiska utsikten över Gamla stan och Skeppsholmen. Här serveras ett av Stockholms bästa caféutbud signerat Paul Svensson och hans team, allt utifrån konceptet Conscious Cuisine. Ett stolt exempel på Fotografiskas matfilosofi med fokus på zero waste - där det som blir över ses som ny råvara istället för att bara slängas - är vår populära 200% semla som är bakad på mjöl av nermalda bullar och mandeln är utbytt mot mix av kola/kardemummasmakande, gula ärtor och äppelkärnor.


  Om tjänsten

  I rollen som cafébiträde kommer du att jobba nära dina gäster och självständigt se till att deras helhetsupplevelse blir något att minnas. I caféet blir du del av ett team som tillsammans hjälps åt och tar ansvar för att nå sina mål. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från café eller restaurang och gärna att du jobbat ett par år i branschen. Du känner dig trygg i rollen som cafébiträde och du har lätt för att bygga en tillfällig relation till gästen. Du brinner för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats. Tjänsten är på 75%, tillsvidare med start i september. Skicka din ansökan till rekrytering@fotografiska.se och märk med "Ansökan cafépersonal".


  Din profil

  Vi ser att du är en person som tycker att det roligaste med att jobba i café är kontakten med gästen och du vet hur du ska anpassa din service för att din gäst ska känna sig speciell. Du har enkelt för att bygga en relation till dina gäster och förstår att det är den kontakten som ofta är avgörande i om gästen går därifrån nöjd. Du är öppensinnad och brinner för att lära dig nytt och arbeta utifrån ett nytänkande perspektiv. Ett intresse för det ekologiska och hållbara köket är ett måste för att trivas på arbetsplatsen men förkunskaper är inte ett krav.


  Om Fotografiska

  Fotografiska Stockholm är inte bara världens högst ansedda museum tillägnat fotografiets fantastiska värld och ett av Sveriges mest populära turistmål. Här finns även en internationellt prisbelönt restaurang som bjuder på hållbar njutning och magisk utsikt över vattnet. Dessutom en hyllad foto-akademi samt inspirerande lokaler för olika evenemang och konferenser. Allt samlat i det vackra Stora Tullhuset från 1910-talet. Museets kärna är ett nätverk av världsledande fotografer, och sedan öppnandet har Fotografiska skapat mer än 190 utställningar med verk av ikoner som Annie Leibovitz, David LaChapelle, Irving Penn, Helmut Newton, Sarah Moon, Nick Brandt och Ellen von Unwerth samt många unga, lovande fotografer. Genom att ta ansvar och ta ställning i kontroversiella frågor har Fotografiska ett tydligt inflytande och spelar en aktiv roll i det svenska samhället. Museets mål är enkelt ”To inspire a more conscious world”, att genom fotografiets kraft föra människor samman, öka medvetenheten och skapa positiv påverkan.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid, kvällar och helger enligt schema
  • Lön: Enligt kollektivavtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Karin Pihl

  Telefon: 070-323 66 32

  Hemsida: www.fotografiska.eu

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats