Vi är en klassisk Italiensk trattoria med fokus på Rom | Restaurangchef

  Jobba som Restaurangchef hos Döden i Grytan

  Restaurang Döden i Grytan ligger på Norrtullsgatan 61 och är en av Stockholms bästa italienska restauranger. Vi är en klassisk Italiensk trattoria med fokus på Rom. Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet som restaurangchef. Du är stresstålig, social, trevlig och utåtriktad. Servis handlar om människor och att få människor att trivas. Vi ser också att du är problemlösare och har förmågan att jobba i grupp. 


  Alla kuggar måste klicka. Som restaurangchef hos oss är det du som har det yttersta ansvaret för servisen i restaurangen och att köket rullar på effektivt. Du välkomnar och leder gästerna genom kvällen. Du är social och trivs med att prata med gäster om deras upplevelse. Du bör vara en framåt person som sätter gästen och restaurangen främst. Att bjuda på sig själv och vara en problemlösare är något som går hand i hand med rollen som restaurangchef. 


  Du kan allt om vad professionell bordsservering och alkoholhantering innebär. Du ska sköta om våra leverantörer samt hantera administrativa frågor. Kunskaper kring italiensk mat och landets viner är naturligtvis meriterande.

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Daniel Boccalini

  Telefon: 08-32 50 95

  Hemsida: www.dodenigrytan.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats