KÖKSMÄSTARE

  TERMINUS KASPER RESTAURANG & BAR ligger mitt i centrala Stockholm och har under mer än fyra decennier varit en populär mötesplats. Återkommande gäster trivs och känner sig hemma här. De uppskattar den lättsamma och okonventionella stämningen, den goda maten och personliga servicen. Menyn består av husmanskost framförallt till dagens lunch men också barrätter, förrätter, sallader och desserter. Alltid vällagat och gott. Innan matgäster anländer fylls ofta restaurangen av gäster som efter arbetspassets slut kopplar av med en öl eller ett glas vin. Vi serverar även hotellfrukost till våra hotellgäster så dom får en bra start på dagen.

  Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som köksmästare. Dina egenskaper är viktiga och vi värdesätter din samarbetsförmåga och hunger på att utveckla dig själv och vår verksamhet. Du tycker det är inspirerande att få människor att trivas och du ser mer möjligheten med att arbeta i en verksamhet som vill utvecklas.

  Vi är ett familjeföretag och alla länkar i kedjan måste hålla och bli starkare. Som köksmästare har du yttersta ansvaret för gastronomin och du ser till att samarbetet mellan servis och kök rullar på effektivt. Ditt fokus är menyer, matlagningen, kvalitetsfrågor samt leda arbetet i köket och samarbetet med kollegor. Du är social och trivs med att prata med såväl gäster som kollegor omkring dig. Du har ett stort intresse av råvaror och gastronomi. Du tycker det är kul att utveckla menyn efter säsongen. Våra klassiker vill vi bevara och säkerställa men vi vill också överraska med nya menyer och rätter. Våra gäster kommer från Stockholms citykärna såväl som olika städer runt Sverige men också ett stort antal utländska gäster från alla världens hörn.

  Din kökserfarenhet är viktig men viktigast är att du vill utveckla dig själv och vårt kunderbjudande. Du ansvarar för våra inköpsavtal och hanterar personalen i köket. Du utvecklar teamet omkring restaurangen och baren med våra duktiga medarbetare Sabine och Martin. Med god stämning och ansvarstagande är du med på vår spännande resa att göra vår verksamhet ännu bättre. 


  Tjänsten kommer tillsättas efter överenskommelse.

  Se vår hemsida för mer info om oss www.terminus.se

  Hör av er till mig med CV eller frågor:

  Viveka Ramén
  Ägare och Hotellchef

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Heltid tillsvidare efter provanställning
  • Arbetstid: Skift, kvällar och helger förekommer
  • Lön: Individuell Lönesättning

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Viveka Ramén

  Telefon:

  Hemsida: www.terminus.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats